07 Червня 2022

Ось і завершився навчальний рік. Попри складнощі та війну, випускники шкіл готуються до вступу у навчальні заклади. Серед них – і майбутні лісівники.
Один із вишів, який готує спеціалістів у галузі лісового господарства, це Національний лісотехнічний університет України, що знаходиться у Львові. Сьогодні місто Лева приймає та надає притулок переселенцям із тих куточків України, де ведуться бойові дії. Фіксують і збільшення абітурієнтів, які обирають Львів як відносно спокійне, комфортне та безперечно європейське місто.
А майбутні лісівники обирають навчання у Львівському лісотехнічному університеті, бо це один із найкращих вузів України, який надає якісну освіту.
На Вінниччині діє 50 учнівських лісництв, випускники яких теж часто обирають професію лісівника. Перед дітьми постає і нелегкий вибір навчального закладу, де здобуватимуть знання та оримають диплом з обраної спеціальності.
Саме усім цим питанням буде присвячена онлайн нарада «Національний лісотехнічний університет України. Вступна кампанія - 2022» за участі професора НЛТУ Ребезнюка Ігоря Тарасовича. Захід відбудеться 13 червня 2022 року о 10 годині. Відбудеться цікаве представлення роботи вузу та живе активне спілкування із викладачем НЛТУ.
Запрошуємо усіх бажаючих підключитися до наради. Для цього звертайтеся до керівництва найближчого до вашого місця проживання держпідприємства лісового господарства, лісництва.
У заході беруть участь директори, головні лісничі, інспектори з кадрів, прес-секретарі, лісничі підприємств. В студії запрошуються представники відділів освіти, директори шкіл чи педагоги-координатори учнівських лісництв, лісничі та члени учнівських лісництв, учні інших освітніх закладів, які виявили бажання отримати освіту у Львівському національному лісотехнічному університеті.